tisdag 27 juli 2010

Minns ni mitt projekt med mitt hår.
Det var dryga 6 månader sedan. 6 månader och 6 dagar sedan...
Och ja, det har gått väldigt bra. Jag har ännu inte tvättat håret. Som tur är så ser jag absolut inte ut som katten på bilden. Utan som en nyponros med lite spilld olja på en gång i månaden.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hugaligen att du pallar med det? Imponerad, men har det inte frestat att tvätta det ngn gång...bara sådär för att få känna den luftiga nytvättade doften som bara ett hår kan ge?
Åså undrar jag vad det var som gjorde att du la ner hårtvättandet? Kliar det inte?
Nyfiken i en strut här ;)Hils Åsa

Sara Persson sa...

Åsa, jag fick bara ett lite ryck i januari att jag inte skulle tvätta håret mer för att se om jag klarade det och se vad som händer med håret. Det var jobbigt i början. Kliade, mjälliknande och fettigt. Men nu har det varit okej. Luktar gör det, så det får man inte vara rädd för. Testa vet ja! :-)

Anonym sa...

Ah okej, jädra coolt :) iaf :)
Nja, jag skulle aldrig greja det, eller ja de e klart jag skulle om jag gav mej fan å va tvungen :) men jag njuter så av ett fuktigt nytvättat hår :) Sen e jag rökare å känner mej så skabbig när jag luktar rök..
Men min största utmaning börjar sista augusti...då jag planerat att sluta, har aldrig försökt sluta men ska verkligen.
Om jag känner mej själv rätt så kommer det flippa eftersom jag e så dålig på att upprättehålla saker. Men vill kunna bli gravid, å då e det bara att lägga ner :)
Å än en gång...impad!kramar på dig